Om Alpha Terapi

Om Alpha Terapi

I Alpha terapi bliver du guidet i en meditativ tilstand til at heale dig selv i dyb selv indsigt af en clairvoyant Alpha coach.

 

Alpha svingninger er de elektriske hjernesvingniger der kan måles af et EEG udstyr, de går fra 8-12 hz, det er her, du er bevist ubevist, eller ubevist bevist, og har lagt dine forsvarsmekanismer til side for en stund.

I denne tilstand er det meget nemmere at lære nyt.

 

De værktøjer der bruges i Alpha terapi er blevet til gennem mange års kanalisering til healings meditations aftener. samt i arbejdet med healing af mennesker.

Samt samtaler med ufødte og afdøde på sjæle niveau, som har bidraget med en energi sammenhæng jeg indtil da ikke kendte til.

 

Værktøjerne er forskellige virkemidler til at forløse spændinger i din krop, samten viden om tanke forbindelser i en energi sammenhæng i din aura fra punkter på dine fødder, øre, hænder og ansigt.

 

Når ud vælger at ændre noget i din energi (fjerner et traume) i Alpha terapi er erfaringen at du ikke falder tilbage i gamle mønstre efterfølgende.

Der er stadig mange lag der skal arbejdes med, men din selv indsigt i hvad der er forandret gør at du eftefølgende kan leve og arbejde i den nye energi.

 

Kom og få en smagsprøve ved at deltage i et foredrag der foregår i Alpha svingninger. eller bestil en 1;1 behandling.